ακρατεια

ΚΟΛΠΙΚΗ ΞΗΡΟΤΗΤΑ & ΑΤΡΟΦΙΑ

Η κολπική ξηρότητα μπορεί να επηρεάσει τις γυναίκες όλων των ηλικιών, αν και εμφανίζεται πιο συχνά κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, καθώς τότε μειώνονται δραματικά τα επίπεδα των οιστρογόνων.

Μετεμμηνοπαυσικό σύνδρομο

Αυτό χαρακτηρίζεται κύριως από κολπική ξηρότητα, αίσθημα καύσους και συχνές υποτροπιάζουσες ατροφικές κολπίτιδες ή κυστίτιδες λόγω της ατροφίας του κολπικού βλεννογόνου και του ουροθήλιου αντίστοιχα.

Συχνό επάκολουθο όλων αυτών είναι η δυσπαρεύνια, δηλαδή ο πόνος κατά τη σεξουαλική επαφή, με φυσικό επακόλουθο την ελαττωμένη σεξουαλική ευχαρίστηση τόσο στη γυναίκα όσο και στον ερωτικό σύντροφο και κατ επέκταση τις αναπόφευκτες αρνητικές επιπτώσεις στη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού.

Σύγχρονη & Γρήγορη θεραπεία

Η ειδικότητα της "κοσμητικής γυναικολογίας" έφερε επανάσταση στην επίλυση προβλημάτων στη σεξουαλική ζωή της σημερινής μοντέρνας γυναίκας. 

Μία από τις πιο σύγχρονες και γρήγορες θεραπευτικές λύσεις της αντιμέτωπισης της "κολπικής ξηρότητας και ατροφίας" είναι η επιλογή του "ενδοκολπικού υαλουρονικού οξέος".

Η ενέσιμη έγχυση ενδοκολπικά, ειδικά πιστοποιημένου για τη γυναικεία περιγεννητική περιοχή υαλουρονικού οξέος έχει αποδειχθεί ότι επιτυγχάνει ενίσχυση και ενυδάτωση του κολπικού βλεννογόνου με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Το υαλουρονικό οξύ θεωρείται μία από τις πιο γρήγορες, άμεσες και οικονομικές θεραπείες αντιγήρανσης του κόλπου, που επιφέρει όχι μόνο ενυδάτωση και κολπική εφύγρανση αλλά και ήπια κολπική σύσφιξη καθώς επίσης και αποκατάσταση του χαμένου όγκου του κολπικού βλεννογόνου, λόγω της προαναφερθείσας κολπικής ατροφίας.

Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο από εξειδικευμένο γυναικολόγο σε θέματα κοσμητικής και επανορθωτικής γυναικολογίας.

Τα ευεργετικά του αποτελέσματα διαρκούν περίπου 9-12 μήνες και ανάλογα με τη βαρύτητα της κλινικής εικόνας του κάθε περιστατικού μπορούμε να προτείνουμε το ενδοκολπικό υαλουρονικό είτε ως μονοθεραπεία, είτε συνδυαστικά μαζί με το Femilift, το εξειδικευμένο laser CO2 για την κολπική ανάπλαση και αναζωογόννηση για πιο μόνιμα αποτελέσματα.

Στείλτε μας το μήνυμα σας

παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία.
παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία.

Γυναικολογικό Ιατρείο

Το γυναικολογικό ιατρείο Women's Care δημιουργήθηκε το 1997, αρχικά από τον Στέλιο Γρηγοράκη και τη Sabine Wünschmann.