ΙMMUNE N

Ενδοφλέβια Θεραπεία Τόνωσης
του Ανοσοποιητικού

Ένα Γερμανικό πρωτόκολλο ειδικά σχεδιασμένο για το κοινό του Γυναικολογικού Κέντρου Women’sCare.
Τώρα περισσότερο από ποτέ, το ανοσοποιητικό μας πρέπει να είναι υγιές και ισχυρό για να ανταπεξέρχεται στις ιώσεις, στην κούραση των έντονων ρυθμών ζωής και στα σημάδια που αφήνει το πέρασμα του χρόνου στον οργανισμό μας.

Γι’αυτό στο Γυναικολογικό Κέντρο Women’s Care εφαρμόζουμε την Ενδοφλέβια Θεραπεία Τόνωσης του Ανοσοποιητικού που βασίζεται στο Γερμανικό πρωτόκολλο του Δρ Landenberger.

Ένα Γερμανικό πρωτόκολλο ειδικά σχεδιασμένο για το κοινό τουΓυναικολογικού Κέντρου Women’sCare.

Tι είναι η Ενδοφλέβια Θεραπεία Tόνωσης του Ανοσοποιητικού;

H ενδοφλέβια Θεραπεία Τόνωσης του Ανοσοποιητικού γίνεται 3 φορές σε διάστημα ενός μηνός και αποτελείται από τη χορήγηση:
  • Συμπλέγματος Αμινοξέων ImmuneN Dr Landenberger και Συμπλέγματος Βιταμινών Β, που είναι απαραίτητα για την υγεία και ζωτικότητα του οργανισμού.

  • Γλουταθειόνης σε ποσότητα 3000 mgr. H γλουταθειόνη είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό που αποτοξινώνει τον οργανισμό, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και είναι ζωτικής σημασίας για την καλή λειτουργία του ήπατος.

  • Βιταμίνης C σε ποσότητα 15gr για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, το φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας, μείωση της κούρασης κι αύξηση της απορρόφησης σιδήρου.

Γιατί χρειαζόμαστε Ενδοφλέβια Θεραπεία;

Η ενδοφλέβια θεραπεία προσφέρει δυο σημαντικά οφέλη:

Την απευθείας χορήγηση των πολύτιμων ουσιών στις φλέβες, χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από το στομάχι και το συκώτι, όπως στη χορήγηση ενός δισκίου, γιατί περνώντας από το στομάχι το φάρμακο χάνει σημαντικό ποσοστό της δραστικότητάς του. Έτσι, με την ενδοφλέβια θεραπεία γίνεται καλύτερη απορρόφηση χωρίς να επιβαρύνεται το στομάχι και το συκώτι κι εξασφαλίζεται η αποτελεσματική δράση των πολύτιμων ουσιών.

Τη δυνατότητα χορήγησης ιδιαίτερα αυξημένης ποσότητας βιταμινών, αμινοξέων και γλουταθειόνης που δεν είναι εφικτό να πάρουμε μέσα από απλά δισκία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ενδοφλέβια Θεραπεία Τόνωσης του Ανοσοποιητικού ή για να κλείσετε το ραντεβού σας, καλέστε στο 210 6777747
υπογονιμότητα

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΣΩΡΟΥ 3-5
ΜΑΡΟΥΣΙ 15125

Τηλ. 2106777747

Στείλτε μας το μήνυμα σας

παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία.
παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία.

Γυναικολογικό Ιατρείο

Το γυναικολογικό ιατρείο Women's Care δημιουργήθηκε το 1997, αρχικά από τον Στέλιο Γρηγοράκη και τη Sabine Wünschmann.