Γυναικολογικό Ιατρείο

Women's Care

Το γυναικολογικό ιατρείο Women's Care (πρώην Group- Practice) δημιουργήθηκε το 1997, αρχικά από τον Στέλιο Γρηγοράκη και την Sabine Wunchsmann, οι οποίοι αποφασίσαν να έρθουν από την Αγγλία στην Ελλάδα, έχοντας ως σημαντικούς συνοδούς σ' αυτή τους την απόφαση, την εκπαίδευσή τους στα πιο φημισμένα πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού, καθώς και το πάθος τους για να ''χτίσουν'' και στη χώρα μας μία δυνατή ομάδα μαιευτήρων γυναικολόγων.
Θέλετε να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ιατρείου μας; Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και άμεσα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Φόρμα Επικοινωνίας

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία.
Το 1999, το δυναμικό ''ντουέτο'' ενισχύεται με τη σημαντική προσθήκη του μαιευτήρα-γυναικολόγου, Θεολόγου Δημητριάδη, και σκοπός όλων τους απο τότε μέχρι και σήμερα είναι να προσφέρουν ολοκληρωμένη διάγνωση, έλεγχο και θεραπεία για όλες τις περιπτώσεις, από την εξωσωματική γονιμοποίηση, τη λαπαροσκοπική χειρουργική, τη μέθοδο των βιοπανομοιότητων ορμονών για την αντιμετώπιση της εμμηνόπαυσης, μέχρι τον εξειδικευμένο προγεννητικό έλεγχο, τη γυναικολογική υπερηχογραφία και γενικότερα ό,τι πιο εξελιγμένο τεχνολογικά και επιστημονικά έχει εμφανιστεί έως σήμερα στον τομέα της γυναικολογίας-μαιευτικής.

Το πρώτο ιατρείο στεγάστηκε στο Ψυχικό, στη Μαραθωνοδρόμων 111, όπου καθιερώθηκε και διατηρήθηκε για 14 ολόκληρα χρόνια, ενώ στην πορεία οι τρεις τους υποδέχτηκαν στην ομάδα τους τον μαστολόγο, Μιχάλη Φιλιππίδη και τον υπερηχολόγο, Παναγιώτη Λίβανο.

Τον Μάρτιο του 2011, μεταφερθήκαμε στα νέα τους ιατρεία στο Μαρούσι, στη οδό Σώρου 3-5, απ' όπου συνεχίζουν σταθερά και αδιαπραγμάτευτα με φροντίδα και σεβασμό το λειτούργημά τους.
Image

Γεωργία Πλακιά

Υπεύθυνη γραμματείας του ιατρείου από το 1996.

Ricarda Dallas

Γεννημένη στη Γερμανία, αποφοίτησε από τη Μαειευτική Σχολή Αννόβερου. Εργάστηκε ως μαία στην αίθουσα τοκετών του Babyfriendly Hospital του Αννόβερου εως το 2002 και έκτοτε εργάζεται στο ιατρείο.

Σταματία Μπαντή

Γεννημένη στην Αθήνα, αποφοίτησε από το τμήμα μαιευτικής των ΤΕΙ Αθηνών. Εργάστηκε ως μαία στην αίθουσα τοκετων του Chelsea Westminster Hospital στο Λονδίνο εως το 2007 και έκτοτε εργάζεται στο ιατρείο

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στις ασθενείς μας, με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και επιστημονικής συνέπειας,
από ειδικευμένους γυναικολόγους.
grigorakis_newwebsite.jpg
Δρ. Στέλιος Γρηγοράκης, F.R.C.O.G.
IVF, Λαπαροσκοπική Χειρουργική
sabine_newebsite.jpg
Δρ. Sabine Wunschmann, MD
Εμμηνόπαυση, Βιοπανομοιότυπες Ορμόνες,
Αισθητική Γυναικολογία
theologos_new.jpg
Δρ. Θεολόγος Δημητριάδης, F.R.C.O.G.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος, Λαπαροσκοπική Χειρουργική

Γυναικολογικό Ιατρείο

Το γυναικολογικό ιατρείο Women's Care δημιουργήθηκε το 1997, αρχικά από τον Στέλιο Γρηγοράκη και τη Sabine Wünschmann.