PRACTICE

Women's Care

Το γυναικολογικό ιατρείο Women's Care ( πρώην Group- Practice) δημιουργήθηκε το 1997, αρχικά από τον Στέλιο Γρηγοράκη και την Sabine Wunchsmann, οι οποίοι αποφασίσαν να έρθουν από την Αγγλία  στην Ελλάδα, έχοντας ως σημαντικούς συνοδούς σ' αυτή τους την απόφαση, την εκπαίδευσή τους στα πιο φημισμένα πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού, καθώς και το πάθος τους για να ''χτίσουν'' και στη χώρα μας μία δυνατή ομάδα μαιευτήρων γυναικολόγων.

 Το 1999, το δυναμικό ''ντουέτο'' ενισχύεται με τη σημαντική προσθήκη του μαιευτήρα-γυναικολόγου, Θεολόγου Δημητριάδη, και σκοπός όλων τους απο τότε μέχρι και σήμερα είναι να προσφέρουν ολοκληρωμένη διάγνωση, έλεγχο και θεραπεία για όλες τις περιπτώσεις, από την εξωσωματική γονιμοποίηση, τη λαπαροσκοπική χειρουργική, τη μέθοδο των βιοπανομοιότητων ορμονών για την αντιμετώπιση της εμμηνόπαυσης,  μέχρι τον εξειδικευμένο προγεννητικό έλεγχο, τη γυναικολογική υπερηχογραφία και γενικότερα ό,τι πιο εξελιγμένο τεχνολογικά και επιστημονικά έχει εμφανιστεί έως σήμερα στον τομέα της γυναικολογίας-μαιευτικής.

Το πρώτο ιατρείο στεγάστηκε στο Ψυχικό, στη Μαραθωνοδρόμων 111, όπου καθιερώθηκε και διατηρήθηκε για 14 ολόκληρα χρόνια, ενώ στην πορεία οι τρεις τους υποδέχτηκαν στην ομάδα τους τον μαστολόγο, Μιχάλη Φιλιππίδη και τον υπερηχολόγο, Παναγιώτη Λίβανο.

Τον Μάρτιο του 2011, μεταφέρθηκαν στα νέα τους ιατρεία στο Μαρούσι, στη οδό Σώρου 3-5, απ' όπου συνεχίζουν σταθερά και αδιαπραγμάτευτα με φροντίδα και σεβασμό το λειτούργημά τους.

Οι Ιατροί μας

Dr Στέλιος Γρηγοράκης

Dr Στέλιος Γρηγοράκης

O Στέλιος Γρηγοράκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962 και αποφοίτησε από τη Λεόντειο Σχολή το 1979 καθώς και από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1986.

Από το 1989 έως το 1992 ειδικεύτηκε στη Μαιευτική και τη Γυναικολογία στο Λονδίνο, στα νοσοκομεία:

    Royal Free Teaching, Hamstead και
    Chase Farm District Hospital, Enfield.

Την περίοδο 1992-1995 εργάστηκε ως επιμελητής στα νοσοκομεία:

    Mayday University Hospital, Croydon,
    St George’s Teaching Hospital, Tooting και
    Crawley District Hospital, Crowley,

όπου απέκτησε και τον τίτλο MRCOG (μέλος του Βασιλικού Κολεγίου Μαιευτήρων και Γυναικολόγων) μετά από τις απαιτούμενες εξετάσεις.

Την περίοδο 1995-1996 εξειδικεύτηκε στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική στο Παρίσι στο νοσοκομείο Cochin και στην Eξωσωματική στο Λονδίνο, όπου το 1996 απέκτησε τον Ευρωπαϊκό τίτλο Ειδικότητας στη Μαιευτική – Γυναικολογία.

Από το 1997 έως και σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο Μαιευτικής και Γυναικολογίας  με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική, Αναπαραγωγική Ιατρική και Εμμηνόπαυση.

Το 1997 ίδρυσε μαζί με τον συνάδελφο Μαρίνο Τσιριγώτη και τον εμβρυολόγο Μιχάλη Πελεκάνο το Κέντρο Αναπαραγωγης και Eξωσωματικής ΑΚΕΣΩ.

Επιπλέον, ο Δρ. Γρηγοράκης είναι ιδρυτικό μέλος του Κέντρου Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life (IOLIFE), το οποίο λειτουργεί από το 2015 στο ισόγειο του ΙΑΣΩ και πρόκειται για το πιο προηγμένο κέντρο εξωσωματικής στην Ελλάδα και ένα από τα πιο σύγχρονα σ' όλη την Ευρώπη.

Dr. Sabine Wünschmann

Dr. Sabine Wünschmann

Η Sabine Wünschmann αποφοίτησε το 1990 από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στην Ιατρική Σχολή έκανε πρακτική εξάσκηση στο Αμβούργο, στο Παρίσι, στην Αυστραλία, την Ελβετία, την Κίνα και την Ταϊβάν.

Κατά τα έτη 1990-1997 εξειδικεύτηκε στη Μαιευτική και Γυναικολογία στα παρακάτω νοσοκομεία, παίρνοντας τελικά την εξειδίκευσή της από το νοσοκομείο της Φρανκφούρτης.

  • Groote Schuur Hospital, Cape Town, Νότια Αφρική
  • Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Nordwest, Φρανκφούρτη
  • Homerton Hospital, Λονδίνο
  • Lewisham Hospital, Λονδίνο.

Αφού ολοκλήρωσε τη βασική της εκπαίδευση, συνειδητοποίησε ότι της έλειπε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, ως εκ τούτου επιχείρησε μία πιο ολιστική προσέγγιση στην ανθρώπινη ύπαρξη.

Ως συνέπεια αυτού, κατά τα έτη 2004-2006 εκπαιδεύτηκε για υποειδικότητα Ομοιοπαθητικης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, κατω απο τη διδασκαλία του Καθηγητή Γεωργίου Βυθούλκα.

Εκπαιδεύεται συνεχώς στη Γερμανία, τη Μ. Βρετανία και την Αμερική με έμφαση στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική, την υπογονιμότητα, την ολιστική προσέγγιση της εμμηνόπαυσης, τον φυσικό τοκετό σε νερό και την ομοιοπαθητική καθώς επίσης τον βελονισμό και τη Βοτανική, για τα οποία κάνει συνεχή εκπαίδευση με ABRAM.

Αυτή την περίοδο, επίσης, παρακολουθεί μαθήματα αντιγηραντικής ιατρικής, στην Αμερικανική Ακαδημία Αντιγήρανσης, απ' όπου σκοπεύει να πάρει την πιστοποίηση του αμερικανικού Συμβουλίου.

Από το 1998 έως σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο ως Μαιευτήρας – Γυναικολόγος στην Αθήνα με ειδικό ενδιαφέρον στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική, την Υπογονιμότητα και την Εμμηνόπαυση.

Να προσθέσουμε ότι είναι μητέρα 4 παιδιών.

Dr. Θεολόγος Δημητριάδης

Dr. Θεολόγος Δημητριάδης

Ο Θεολόγος Δημητριάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Αποφοίτησε από το Λεόντειο Λύκειο και στη συνέχεια σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Μετά από ειδικότητα δύο ετών στη Γενική Χειρουργική, ειδικεύτηκε στη Γυναικολογία και Μαιευτική στο Λονδίνο στα Νοσοκομεία Guy’s, St. Thomas’ και King’s Hospital και εξειδικεύτηκε στη λαπαροσκοπική χειρουργική στο Λονδίνο και στη Γαλλία.

Το 1997 έγινε μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου Μαιευτήρων και Γυναικολόγων της Μεγάλης Βρετανίας.

Μετά την επάνοδό του στην Ελλάδα το 2000, υπήρξε ενεργό μέλος της ενδοσκοπικής ομάδας του ΙΑΣΩ, με συμμετοχές σε διεθνή συνέδρια καθώς και σε ενδοσκοπικά σεμινάρια.

Σήμερα είναι μέλος της επιστημονικής επιτροπής και επιστημονικός υπεύθυνος του ενδοσκοπικού τμήματος του ΙΑΣΩ.

Womens' Care

επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

To Προσωπικό μας

Τζένη Ζαργάνη

Γεννημένη στην Αθήνα, αποφοίτησε από το τμήμα μαιευτικής των ΤΕΙ Αθηνών. Εργάστηκε για έναν χρόνο στην μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών του νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού, για δύο χρόνια σε κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης έως το 2000 και έκτοτε εργάζεται στο ιατρείο.

Σταματία Μπαντή

Γεννημένη στην Αθήνα, αποφοίτησε από το τμήμα μαιευτικής των ΤΕΙ Αθηνών. Εργάστηκε ως μαία στην αίθουσα τοκετων του Chelsea Westminster Hospital στο Λονδίνο εως το 2007 και έκτοτε εργάζεται στο ιατρείο.

Ricarda Dallas

Γεννημένη στη Γερμανία, αποφοίτησε από τη Μαειευτική Σχολή Αννόβερου. Εργάστηκε ως μαία στην αίθουσα τοκετών του Babyfriendly Hospital του Αννόβερου εως το 2002 και έκτοτε εργάζεται στο ιατρείο.

Γεωργία Πλακιά

Υπεύθυνη γραμματείας του ιατρείου από το 1996.

Translation

Please choose your language

Medical Center for all women

Women's medical practice Women's Care (Group Practice) was created in 1997, initially by Dr Stelios Grigorakis and Dr Sabine WünschmannWünschmann.

Register for our Newsletter

Register your email in order to receive all our new for events and services' offers. Our website is GDPR compliant.