PRP Αιδοίου

Μία από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες αντιγήρανσης της  ευαίσθητης περιοχής είναι η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP στο αιδοίο. 

Πρόκειται για μία επαναστατική μη επεμβατική θεραπεία που υπόσχεται γρήγορα και ανώδυνα θεαματικά αποτελέσματα στην ανάπλαση της επιδερμίδας του αιδοίου ειδικά στο κόμματι της πρόληψης.

calltoaction

Η φιλοσοφία αλλά και ο  μηχανισμός δράσης της θεραπείας στηρίζονται στις αναπλαστικές και επουλωτικές ιδιότητες των αιμοπεταλίων και συγκεκριμένα στις αναζωογοννητικές ιδιότητες των αυξητικών παραγόντων που απελευθερώνονται από τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια. Η διεθνής βιβλιογραφία αλλά και η κλινική εμπειρία ετών αποδεικνύουν πως  μέσω της αγγειογένεσης , της νεοκολλαγένεσης και της επαναγγειοποίησης των ιστών, οι ευεργετικές επιδράσεις των ενεργοποιημένων αιμοπεταλίων και των αυξητικών παραγόντων τους, επιφέρουν σημαντική λείανση των ρυτίδων, μία αισθητή βελτίωση στον τόνο και στην υφή της επιδερμίδας του αιδοίου.

Η επιδερμίδα γίνεται πιο σφριγηλή και πιο λαμπερή ενώ τέλος οι ατροφικές περιοχές του αιδοίου επανακτούν τον χαμένο όγκο και λίπος τους.

Σε περιπτώσεις μεγάλης ατροφίας, ρυτίδωσης και χαλάρωσης της επιδερμίδας του αιδοίου, για τη μεγιστοποίηση του τελικού αποτελέσματος, που είναι η επίτευξη της λείανσης της ρυτίδωσης και η σύσφιξη της επιδερμίδας του αιδοίου, ο ιδανικός συνδυασμός είναι η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP μαζί με το ειδικό λέιζερ σύσφιξης, FEMITIGHT. Το λέιζερ δρα πιο βαθειά, δηλαδή και στις πέντε στοιβάδες της επιδερμίδας ενεργοποιώντας τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο για εν τω βάθει σύσφιξη  ενώ η PRP μεσοθεραπεία δρα στις επιπολλής στιβάδες του δέρματος προσδίδοντας επιφανειακή σφριγηλότητα και λάμψη.

Ο συνδυασμός και των δύο αυτών θεραπειών πετυχαίνει αναμφισβήτητα τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση της επιδέρμιδας του αιδοίου.

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και ανώδυνη.

Συνίσταται σε μία αιμοληψία συγκέντρωσης περίπου 20ml από την ίδια τη γυναίκα γιαυτό άλλωστε λέγεται και αυτόλογη θεραπεία. Στη συνέχεια, το αίμα φυγοκεντρείται ώστε να απομονωθεί το πλούσιο σε αιμοπετάλια αίμα (Platele Rich Plasma). Εν συνεχεία, προσθέτουμε ειδικούς ενεργοποιητές για να οδηγηθούμε στο τρίτο βήμα, που είναι και η έγχυση του υλικού στα σημεία εκείνα της επιδέρμιδας που χρειάζονται ανάπλαση και αναζωογόννηση, γρήγορα και ανώδυνα.

Η επιδερμίδα αποκτά μία πιο σφριγηλή και νεανική όψη και η γυναίκα δεν νιώθει πια αμήχανα ή ντροπή να σταθεί γυμνή μπροστά στον ερωτικό της σύντροφο. Με αρρωγό την κοσμητική γυναικολογία και την τεχνολογία η γυναίκα επανακτά τη χαμένη της αυτοπεποίθηση και νιώθει πιο όμορφα και έτοιμη να απολαύσει τη σεξουαλική της ζωή. Στη σημερινή εποχή, δεν υπάρχουν ταμπού ή περιορισμοί με την πάροδο της ηλικίας. Αντίθετα κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της.

Αρκεί να τολμάμε να διεκδικούμε τις χαρές και τις απολαύσεις της ζωής και να επιζητούμε τη σωστή ενημέρωση από τους ειδικούς που μπορούν να προσφέρουν και τις σωστές λύσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Στείλτε μας το ερώτημα σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Please enter your name!
Please enter your email!

Translation

Please choose your language

Ιατρικό Κέντρο για όλες τις γυναίκες

Το γυναικολογικό ιατρείο Women's Care ( πρώην Group- Practice) δημιουργήθηκε το 1997, αρχικά από τον Στέλιο Γρηγοράκη και τη Sabine Wünschmann.

Εγγραφή στο Newsletter

Εισάγετε το email σας για ενημερώσεις ως προς τις εκδηλώσεις και προσφορές μας. O ιστότοπος μας ειναι GDPR compliant.