Επιλογή Γλώσσας:

Γυναικολογικό ιατρείο Women's Care

Το γυναικολογικό ιατρείο Women's Care ( πρώην Group- Practice) δημιουργήθηκε το 1997, αρχικά από τον Στέλιο Γρηγοράκη και την Sabine Wunchsmann, οι οποίοι αποφασίσαν  να έρθουν από την Αγγλία  στην Ελλάδα, έχοντας ως σημαντικούς συνοδούς σ' αυτή τους την απόφαση, την εκπαίδευσή τους στα πιο φημισμένα πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού, καθώς και το πάθος τους για να ''χτίσουν'' και στη χώρα μας μία δυνατή ομάδα μαιευτήρων γυναικολόγων.

 

Το 1999, το δυναμικό ''ντουέτο'' ενισχύεται  με τη σημαντική προσθήκη του μαιευτήρα-γυναικολόγου, Θεολόγου Δημητριάδη, και σκοπός όλων τους απο τότε μέχρι και σήμερα είναι να προσφέρουν ολοκληρωμένη διάγνωση, έλεγχο και θεραπεία για όλες τις περιπτώσεις, από την εξωσωματική γονιμοποίηση, τη λαπαροσκοπική χειρουργική, τη μέθοδο των βιοπανομοιότητων ορμονών για την αντιμετώπιση της εμμηνόπαυσης,  μέχρι τον εξειδικευμένο προγεννητικό έλεγχο, τη γυναικολογική υπερηχογραφία και γενικότερα ό,τι πιο εξελιγμένο τεχνολογικά και επιστημονικά έχει εμφανιστεί έως σήμερα στον τομέα της γυναικολογίας-μαιευτικής.

Το πρώτο ιατρείο στεγάστηκε στο Ψυχικό, στη Μαραθωνοδρόμων 111, όπου καθιερώθηκε και διατηρήθηκε για 14 ολόκληρα χρόνια, ενώ στην πορεία οι τρεις τους υποδέχτηκαν στην ομάδα τους τον μαστολόγο, Μιχάλη Φιλιππίδη και τον υπερηχολόγο, Παναγιώτη Λίβανο.
Τον Μάρτιο του 2011,  μεταφέρθηκαν  στα νέα τους ιατρεία  στο Μαρούσι, στη οδό Σώρου 3-5, απ' όπου συνεχίζουν σταθερά και αδιαπραγμάτευτα  με φροντίδα και σεβασμό το λειτούργημά τους.

ΔΕΙΚΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΣΩΜΑΤΟΣ (BMI)

HEIGHT

WEIGHT

Δεν ξεχνώ

Οι απαραίτητες εξετάσεις που οφείλει να κάνει μια γυναίκα ετησίως.

  • Τεστ ΠΑΠ
  • Μαστογραφία
  • Υπέρηχος Μαστού
  • Διακολπικό υπερηχογράφημα
  • Εξέταση θυρεοειδούς
  • Εξέταση αίματος

Women's Care

Το γυναικολογικό ιατρείο Women's Care ( πρώην Group- Practice) δημιουργήθηκε το 1997, αρχικά από τον Στέλιο Γρηγοράκη και τη Sabine Wünschmann

Επικοινωνία

Για πληροφορίες ή ραντεβού
επικοινωνήστε μαζί μας:
Σώρου 3-5 (έναντι Μεγάρου ΟΤΕ)
Τ.Κ. 15125 Μαρούσι, Αττική
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ: 210 6777747