FemiTight

Femitight

Eίναι ευλογία να μεγαλώνουμε..αλλά είναι δώρο στον εαυτό μας, να μεγαλώνουμε όμορφα!

Η γήρανση είναι μία φυσική διαδικασία που προσδιορίζεται από τη μειωμένη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης ενώ χαρακτηρίζεται από τη χαλάρωση της επιδερμίδας και την εμφάνιση ρυτίδων. Δυστυχώς, η εικόνα της γυναικείας γεννητικής περιοχής δε μένει αλώβητη από την αναπόφευκτη φθορά του χρόνου. Η αλλοίωση της εξωτερικής εμφάνισης της ευαίσθητης περιοχής επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία αλλά και τη libido πολλών περι/εμμηνοπαυσικών γυναικών με τις αντίστοιχες δυσμενείς συνέπειες στη σεξουαλική τους ζωή.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η ηλικία και οι ορμονικές αλλαγές που συμβαίνουν στην εμμηνόπαυση, σε συνδυασμό με την αυξανόμενη μείωση της παραγωγής του κολλαγόνου, που μάλιστα στις γυναίκες ελαττώνεται γρηγορότερα σε σχέση με τους άντρες, είναι οι βασικότεροι λόγοι γήρανσης του αιδοίου. Άλλες αιτίες που συνεπικουρούν στην γρηγορότερη εμφάνιση γήρανσης των έξω γεννητικών οργάνων είναι η αφυδάτωση της επιδερμίδας, η παχυσαρκία, η κακή διατροφή, το κάπνισμα κτλ.

Η κλινική έκφραση όλων αυτών είναι η χαλάρωση και η ρυτίδωση της επιδερμίδας, ο χαμένος όγκος των μεγάλων χειλέων και γενικά η λέπτυνση των ιστών λόγω της ατροφίας. Πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να συμφιλιωθούν με τις αλλαγές στο σώμα τους. Κάποιες νιώθουν απογοήτευση, ντροπή ή και λύπη για την αίσθηση της χαμένης νιότης, ενώ κάποιες άλλες γυναίκες  από αυτές, λόγω όλων αυτών των καταστάσεων, αποφεύγουν ακόμα και τη σεξουαλική επαφή με τελικό συνεπακόλουθο την καταστροφή της σεξουαλικής τους ζωής.

Η διόρθωση και αισθητική αποκατάσταση της εμφάνισης του αιδοίου προς μία περισσότερο νεανική όψη, κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στην κοσμητική γυναικολογία.

Η ανάπλαση και η αναδόμηση του αιδοίου αποτελεί τη δημοφιλέστερη ΜΗ επεμβατική θεραπεία της κοσμητικής γυναικολογίας και ονομάζεται Femitight.

Συνίσταται στη σύσφιξη του εφήβαιου και των μεγάλων χειλέων χάρη στην τελευταίας λέξης τεχνολογίας Laser CO2 και είναι η θεραπεία εκλογής για τις γυναίκες εκείνες που ενοχλούνται από την όψη της χαλάρωσης της επιδερμίδας της ευαίσθητης περιοχής. Η σύσφιξη της επιδερμίδας του αιδοίου επιτυγχάνεται μέσω της στοχευμένης θερμικής καταστροφής που επιφέρει το λέιζερ με τελικό αποτέλεσμα την  ενεργοποίηση των ινοβλαστών να παράγουν εκ νέου κολλαγόνο, η οποία είναι μία πρωτείνη του συνδετικού ιστού,θεμελιώδους σημασίας για τη σφριγιλότητα της επιδερμίδας.

Άρα, χάρη στη διαδικασία της κολλαγονογένεσης που πετυχαίνει το εξειδικευμένο για την περιγεννητική περιοχή Femitight CO2 laser, το τελικό αποτέλεσμα είναι η επίτευξη της αναδόμησης του αιδοίου και η απόκτηση μίας σφριγηλής όψης της επιδερμίδας.

Συμπληρωματικά, σε περιπτώσεις που εκτός από την χαλάρωση, συνυπάρχει και ελάττωση του όγκου των ιστών, μπορούμε να συστήσουμε και έγχυση ειδικού υαλουρονικού οξέος στις ατροφικές περιοχές του αιδοίου ή ακόμα και συνδυασμό υαλουρονικού με PRP μεσοθεραπείες, για ενίσχυση του χαμένου όγκου.

Το Femitight CO2 laser είναι πραγματικά η πιο αποτελεσματική, ανώδυνη και αναίμακτη θεραπεία για την ανάπλαση της επιδερμίδας του αιδοίου.

Διαρκεί περίπου 15-20 λεπτά ενώ συστήνουμε ανάλογα με την έκταση και τη βαρύτητα του προβλήματος από 1-3 συνεδρίες. Η γυναίκα μετά το πέρας της συνεδρίας επιστρέφει στην καθημερινότητά της χωρίς κανέναν περιορισμό.

Για περαιτέρω πληροφορίες μη διστάσετε να ζητήσετε τις ιατρικές μας συμβουλές για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί.

Εγώ και οι εξειδικευμένοι, σε θέματα κοσμητικής γυναικολογίας, συνεργάτες μου θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να μεγαλώνετε όμορφα και να απολαμβάνετε τις χαρές της ζωής σε κάθε ηλικία.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Στείλτε μας το ερώτημα σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Please enter your name!
Please enter your email!

banner io6 greek

Translation

Please choose your language

Πού θα μας βρείτε

Σώρου 3-5,
Μαρούσι 15125
Τηλ. 210 6777747

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ιατρικό Κέντρο για όλες τις γυναίκες

Το γυναικολογικό ιατρείο Women's Care ( πρώην Group- Practice) δημιουργήθηκε το 1997, αρχικά από τον Στέλιο Γρηγοράκη και τη Sabine Wünschmann.

Εγγραφή στο Newsletter

Εισάγετε το email σας για ενημερώσεις ως προς τις εκδηλώσεις και προσφορές μας. O ιστότοπος μας ειναι GDPR compliant.