Λεύκανση αιδοίου

Λεύκανση αιδοιου / πρωκτου

Μία ολοένα και αυξανόμενη τάση των ημερών είναι η λεύκανση του αιδοίου ή/και του πρωκτού.

Η κοσμητική γυναικολογία κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στις συνειδήσεις των γυναικών με τη λεύκανση αιδοίου να προσελκύει όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον των γυναικών.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η υπερμελάγχρωση του αιδοίου και της περιγεννητικής περιοχής οφείλεται στη συσσώρευση μελανίνης ως αποτέλεσμα είτε ορμονικών αιτιών είτε ιατρογενών λόγων όπως για παράδειγμα κακή χρήση laser αποτρίχωσης στη γεννητική περιοχή. Η αυξημένη συγκέντρωση μελανίνης στο αιδοίο δημιουργεί μία γερασμένη όψη της γεννητικής περιοχής και επειδή πολλές φορές συνυπάρχει χαλάρωση των μεγάλων χειλέων σε γυναίκες που βρίσκονται στην κλιμακτήριο ή στην εμμηνόπαυση, το τελικό αποτέλεσμα μεγεθύνει την εικόνα γήρανσης στα μάτια της ενδιαφερόμενης γυναίκας.

Η γερασμένη όψη του αιδοίου συχνά δημιουργεί αισθήματα ντροπής ή απογοήτευσης στις γυναίκες και η επιθυμία τους να αποκτήσουν μια πιο νεανική όψη στη γεννητική περιοχή τις κινητοποιεί να προσέλθουν στο ιατρείο μας Women’s care - Dr. Sabinne Wunschmann, για να κάνουν λεύκανση αιδοίου ή/και πρωκτού.

Η λεύκανση αιδοίου ή/και πρωκτού αποτελεί μία από τις πιο περιζήτητες θεραπείες αντιγήρανσης που πρωτοξεκίνησε στην Αμερική πριν περίπου 10 χρόνια.

Πρόκειται για μία μη επεμβατική θεραπεία που διενεργείται στο ιατρείο και συνίσταται σε χρήση κλασματικού laser CO2 τελευταίας τεχνολογίας. Είναι καλό να γίνεται από εξειδικευμένο γυναικολόγο στην κοσμητική γυναικολογία, ο οποίος γνωρίζει την ανατομία και την αισθητικότητα της περιοχής προκειμένου να αποφευχθούν πιθανές επιπλοκές από την κακή χρήση του laser όπως είναι το θερμικό έγκαυμα ή αντίθετα ο αποχρωματισμός της περιοχής.

Η λεύκανση αιδοίου αποτελείται από τρεις συνεδρίες διάρκειας 20-30 λεπτών, με μεσοδιάστημα ένα μήνα της μίας συνεδρίας από την άλλη. Είναι προαιρετική η τοποθέτηση αναισθητικής κρέμας πριν τη θεραπεία ανάλογα με την ευαισθησία στο αίσθημα του πόνου που ποικίλει από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Μετά τη θεραπεία, πρακτικά δεν υπάρχει κανένας περιορισμός και η γυναίκα επιστρέφει χαρούμενη στις δραστηριότητες της.

Η σημερινή γυναίκα είναι μοντέρνα και απενοχοποιημένη από ταμπού παλαιότερων εποχών. Αγαπά το σώμα της και το φροντίζει.

Η Dr. Wunschmann και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της είναι στη διάθεση κάθε σύγχρονης γυναίκας που συμμερίζεται και έμπρακτα το motto μας "είναι ευλογία να μεγαλώνουμε και ακόμα καλύτερα να μεγαλώνουμε όμορφα".

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

banner io6 greek

Translation

Please choose your language

Πού θα μας βρείτε

Σώρου 3-5,
Μαρούσι 15125
Τηλ. 210 6777747

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ιατρικό Κέντρο για όλες τις γυναίκες

Το γυναικολογικό ιατρείο Women's Care ( πρώην Group- Practice) δημιουργήθηκε το 1997, αρχικά από τον Στέλιο Γρηγοράκη και τη Sabine Wünschmann.

Εγγραφή στο Newsletter

Εισάγετε το email σας για ενημερώσεις ως προς τις εκδηλώσεις και προσφορές μας. O ιστότοπος μας ειναι GDPR compliant.