ΙΑΤΡΕΙΟ

Το γυναικολογικό ιατρείο Women's Care ( πρώην Group- Practice) δημιουργήθηκε το 1997, αρχικά από τον Στέλιο Γρηγοράκη και την Sabine Wunchsmann, οι οποίοι αποφασίσαν να έρθουν από την Αγγλία  στην Ελλάδα, έχοντας ως σημαντικούς συνοδούς σ' αυτή τους την απόφαση, την εκπαίδευσή τους στα πιο φημισμένα πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού, καθώς και το πάθος τους για να ''χτίσουν'' και στη χώρα μας μία δυνατή ομάδα μαιευτήρων γυναικολόγων.

Το 1999, το δυναμικό ''ντουέτο'' ενισχύεται με τη σημαντική προσθήκη του μαιευτήρα-γυναικολόγου, Θεολόγου Δημητριάδη, και σκοπός όλων τους απο τότε μέχρι και σήμερα είναι να προσφέρουν ολοκληρωμένη διάγνωση, έλεγχο και θεραπεία για όλες τις περιπτώσεις, από την εξωσωματική γονιμοποίηση, τη λαπαροσκοπική χειρουργική, τη μέθοδο των βιοπανομοιότητων ορμονών για την αντιμετώπιση της εμμηνόπαυσης,  μέχρι τον εξειδικευμένο προγεννητικό έλεγχο, τη γυναικολογική υπερηχογραφία και γενικότερα ό,τι πιο εξελιγμένο τεχνολογικά και επιστημονικά έχει εμφανιστεί έως σήμερα στον τομέα της γυναικολογίας-μαιευτικής.

Το πρώτο ιατρείο στεγάστηκε στο Ψυχικό, στη Μαραθωνοδρόμων 111, όπου καθιερώθηκε και διατηρήθηκε για 14 ολόκληρα χρόνια, ενώ στην πορεία οι τρεις τους υποδέχτηκαν στην ομάδα τους τον μαστολόγο, Μιχάλη Φιλιππίδη και τον υπερηχολόγο, Παναγιώτη Λίβανο.

Τον Μάρτιο του 2011, μεταφέρθηκαν στα νέα τους ιατρεία στο Μαρούσι, στη οδό Σώρου 3-5, απ' όπου συνεχίζουν σταθερά και αδιαπραγμάτευτα με φροντίδα και σεβασμό το λειτούργημά τους.

Οι Ιατροί μας

dr grigorakis

Dr Στέλιος Γρηγοράκης

Από το 1997 έως και σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο Μαιευτικής και Γυναικολογίας  με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική και Αναπαραγωγική Ιατρική. Το 1997 ίδρυσε μαζί με τον συνάδελφο Μαρίνο Τσιριγώτη και τον εμβρυολόγο Μιχάλη Πελεκάνο το Κέντρο Αναπαραγωγης και Eξωσωματικής ΑΚΕΣΩ.

Επιπλέον, ο Δρ. Γρηγοράκης είναι ιδρυτικό μέλος και CEO του Κέντρου Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life (IOLIFE), το οποίο λειτουργεί από το 2015 στο ισόγειο του ΙΑΣΩ και πρόκειται για το πιο προηγμένο κέντρο εξωσωματικής στην Ελλάδα και ένα από τα πιο σύγχρονα σ' όλη την Ευρώπη.

dr grigorakis

Dr Sabine Wunschmann

Από το 1998 έως σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο ως Μαιευτήρας – Γυναικολόγος στην Αθήνα με ειδικό ενδιαφέρον στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική, την Αισθητική Γυναικολογία και την Εμμηνόπαυση.

Να προσθέσουμε ότι είναι μητέρα 4 παιδιών.

dr grigorakis

Dr Θεολόγος Δημητριάδης

Γυναικολόγος Μαιευτήρας και απο το 1997 είναι μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου Μαιευτήρων και Γυναικολόγων της Μεγάλης Βρετανίας.

Μετά την επάνοδό του στην Ελλάδα το 2000, υπήρξε ενεργό μέλος της ενδοσκοπικής ομάδας του ΙΑΣΩ, με συμμετοχές σε διεθνή συνέδρια καθώς και σε ενδοσκοπικά σεμινάρια. Σήμερα, είναι μέλος της επιστημονικής επιτροπής και επιστημονικός υπεύθυνος του ενδοσκοπικού τμήματος του ΙΑΣΩ.

Womens' Care

επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

To Προσωπικό μας

Image

Γεωργία Πλακιά

Υπεύθυνη γραμματείας του ιατρείου από το 1996.

Ricarda Dallas

Γεννημένη στη Γερμανία, αποφοίτησε από τη Μαειευτική Σχολή Αννόβερου. Εργάστηκε ως μαία στην αίθουσα τοκετών του Babyfriendly Hospital του Αννόβερου εως το 2002 και έκτοτε εργάζεται στο ιατρείο.

Σταματία Μπαντή

Γεννημένη στην Αθήνα, αποφοίτησε από το τμήμα μαιευτικής των ΤΕΙ Αθηνών. Εργάστηκε ως μαία στην αίθουσα τοκετων του Chelsea Westminster Hospital στο Λονδίνο εως το 2007 και έκτοτε εργάζεται στο ιατρείο.

Τζένη Ζαργάνη

Γεννημένη στην Αθήνα, αποφοίτησε από το τμήμα μαιευτικής των ΤΕΙ Αθηνών. Εργάστηκε για έναν χρόνο στην μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών του νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού, για δύο χρόνια σε κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης έως το 2000 και έκτοτε εργάζεται στο ιατρείο.

Ιατρικό Κέντρο για όλες τις γυναίκες

Το γυναικολογικό ιατρείο Women's Care ( πρώην Group- Practice) δημιουργήθηκε το 1997, αρχικά από τον Στέλιο Γρηγοράκη και τη Sabine Wünschmann.

Εγγραφή στο Newsletter

Εισάγετε το email σας για ενημερώσεις ως προς τις εκδηλώσεις και προσφορές μας. O ιστότοπος μας ειναι GDPR compliant.