Βotox στο G spot

Το σημείο G είναι το πιο αμφιλεγόμενο σημείο της ανατομίας του γυναικείου σώματος.

Ανακαλύφθηκε από τον Ερνστ Γκράφενμπουργκ τη δεκαετία του 1940 στη Γερμανία. Πρόκειται για μία ερωτογενή ζώνη, η οποία γίνεται αντιληπτή μόνο όταν η γυναίκα είναι σεξουαλικά ερεθισμένη και αποτελείται από ένα σύνολο νευρικών απολήξεων, αδένων, πόρων και αγγείων. Ανατομικά, εκτιμάται πως βρίσκεται στον πρόσθιο κολπικό θόλο σε βάθος τριών έως πέντε εκατοστών και περίπου ένα εκατοστό κάτω από την ηβική σύμφυση, ανάμεσα στην κλειτορίδα και την ουρήθρα.

Όταν γίνεται αντιληπτό, μοιάζει με ένα μικρό φασόλι και πραγματικά δρα συνεργικά στη στυτική λειτουργία της γυναίκας πολλαπλασιάζοντας την ένταση του οργασμού.

Μία δημοφιλής, μη επεμβατική θεραπεία ενίσχυσης του σημείου G είναι το botox στο G spot.

Πρόκειται για μία γρήγορη ανώδυνη διαδικασία που γίνεται στο ιατρείο και στηρίζεται στην υποβλεννογόνια έγχυση υαλουρονικού οξέος στην εν λόγω ανατομική αυτή περιοχή.

Ο στόχος είναι η αύξηση του όγκου του σημείου G που αυτόματα θα αυξήσει την αίσθηση της ηδονής κατά της διάρκεια του γυναικείου οργασμού. Η σεξουαλική ζωή βελτιώνεται θεαματικά και η γυναίκα νιώθει σεξουαλικά επιθυμητή.

Ενημερωθείτε σωστά από εξειδικευμένο γυναικολόγο που ασχολείται με την κοσμητική γυναικολογία και τολμήστε να απολαύσετε μία μεγαλύτερη σεξουαλική διέγερση και ικανοποίηση εσείς και ο σύντροφος σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Στείλτε μας το ερώτημα σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Please enter your name!
Please enter your email!

Translation

Please choose your language

Ιατρικό Κέντρο για όλες τις γυναίκες

Το γυναικολογικό ιατρείο Women's Care ( πρώην Group- Practice) δημιουργήθηκε το 1997, αρχικά από τον Στέλιο Γρηγοράκη και τη Sabine Wünschmann.

Εγγραφή στο Newsletter

Εισάγετε το email σας για ενημερώσεις ως προς τις εκδηλώσεις και προσφορές μας. O ιστότοπος μας ειναι GDPR compliant.