Γυναικεία Ακράτεια

FemiLift

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η μη επεμβατική λύση Laser για κολπική σύσφιξη και μείωση της ακράτειας που προκαλεί η χαλάρωση των  μυών.

Οι γυναίκες σήμερα επιθυμούν να παραμείνουν ενεργητικές και κοινωνικά δραστήριες και αναζητούν λύσεις για να ανακτήσουν και να ενισχύσουν τη θηλυκότητά τους καθώς επίσης και για να μπορέσουν να απολαύσουν μία ενεργή, υγιή σεξουαλική ζωή.

calltoactionΗ AlmaLasers εισάγει τον επαναστατικό εξοπλισμό laser, FemiLift.

Το νέο πρότυπο ως προς την ακρίβεια και την καινοτομία laser,  προσφέρει μία μη επεμβατική λύση για περιπτώσεις Κολπικής Χαλάρωσης και Ακράτειας Ούρων μέτριας σοβαρότητας, χωρίς χειρουργική επέμβαση, αναισθησία ή πόνο.

Οι ασθενείς μας αναφέρουν σχεδόν άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές τους, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής επαφής, καθώς επίσης της ποιότητας ζωής και της ενίσχυσης της αυτοεκτίμησης.

FemiLift: Ακριβές & Αποτελεσματικό

  • Ακράτεια Ούρων - Το FemiLift χρησιμοποιείται για τη θεραπεία σ’ όλη την προ-ουρηθρική περιοχή, αυξάνοντας το πάχος των τοιχωμάτων του κόλπου και παρέχει αυξημένη υποστήριξη στο εσωτερικό μέσον της ουρήθρας. Η νέο-ενισχυμένη δομική στήριξη της πυέλου ελαττώνει τα συμπτώματα της ακράτειας και παρέχει μακροπρόθεσμη εγκράτεια στην ασθενή.

  • Σύσφιξη Κόλπου - Το FemiLift προσφέρει μία απλή και γρήγορη θεραπεία που αποκαθιστά τον τόνο του βλεννογόνου των κολπικών τοιχωμάτων και ενισχύει την ευαισθησία του κολπικού υποδοχέα. Συμπυκνωμένη θερμότητα και μικρο-εκτομές εφαρμόζονται σ’ ολόκληρη την εσωτερική στιβάδα του κολπικού ιστού, διεγείροντας την αναγέννηση του κολλαγόνου και προκαλώντας τη σύσπαση της ελαστίνης των ινών.Ο ιστός των γεννητικών οργάνων επανέρχεται σε πιο νεανική κατάσταση, έχοντας πια ενσωματωμένες παχύς και μακριές ίνες κολλαγόνου, καθώς επίσης και μειωμένη διάμετρο του κόλπου σε σχέση με την πρότερη κατάσταση.

  • Μείωση κολπικής ξηρότητας και αντιμετώπιση υποτροπιαζουσών λοιμώξεων - Η επίδραση του laser αυξάνει την τοπική απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ δημιουργεί νέους υγιείς ιστούς με υψηλότερη ανοσολογική αντίσταση. Η αυξημένη και μακροχρόνια ανοσία επιτρέπει στην περιοχή του κόλπου να αντισταθεί στις μολύνσεις, ενώ φυσικά βοηθάει και στη διατήρηση του φυσιολογικού pH του κόλπου και της μικροχλωρίδας.

Η Τεχνολογία

Pixel CO2 laser για μικρο-εκτομές, βαθιά έκχυση θερμότητας και πλήρη αναδιαμόρφωση των ιστών.

Το FemiLift αξιοποιεί τη δύναμη της κλασματικής τεχνολογίας λέιζερ του CO2, το χρυσό πρότυπο για τη σύσφιξη του δέρματος και την αναζωογόνηση, προκειμένου να επιτευχθεί μια βαθιά θερμική επίδραση, με σκοπό την κολπική αναδιαμόρφωση του κολλαγόνου, χωρίς την ανάγκη για επιθετική εκτομή. Η ενέργεια λέιζερ CO2 φτάνει στον κολπικό ιστό μέσω ενός ολογραφικού φακού που διασπάει τη δέσμη προς 81 μικροσκοπικά εικονοστοιχεία σε μοτίβο κατάλυσης 9 × 9.

Η θεραπεία FemiLift γίνεται εύκολα, χρησιμοποιώντας κάθε φορά έναν αισθητήρα μιας χρήσης που περιστρέφεται κατά 360 μοίρες, καλύπτοντας όλα τα τοιχώματα του κόλπου. Τα συμπτώματα της ακράτειας αντιμετωπίζονται ειδικά, εστιάζοντας την εκπομπή φωτός κάτω από την ουρήθρα σε θέσεις με αμφίδρομα περάσματα.

Πλεονεκτήματα του FemiLift

  • Απλή και εύκολη διαδικασία για κοινές γυναικολογικές παθήσεις
  • Εξοικονόμηση χρόνου, ταχεία διαδικασία
  • Ελαχιστοποίηση της νάρκωσης και καθόλου πόνος ή αιμορραγία

 

Translation

Please choose your language

Πού θα μας βρείτε

Σώρου 3-5,
Μαρούσι 15125
Τηλ. 210 6777747

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ιατρικό Κέντρο για όλες τις γυναίκες

Το γυναικολογικό ιατρείο Women's Care ( πρώην Group- Practice) δημιουργήθηκε το 1997, αρχικά από τον Στέλιο Γρηγοράκη και τη Sabine Wünschmann.

Εγγραφή στο Newsletter

Εισάγετε το email σας για ενημερώσεις ως προς τις εκδηλώσεις και προσφορές μας. O ιστότοπος μας ειναι GDPR compliant.