Επιλογή Γλώσσας:

Το προσωπικό μας

Τζένη Ζαργάνη
Γεννημένη στην Αθήνα, αποφοίτησε από το τμήμα μαιευτικής των ΤΕΙ Αθηνών. Εργάστηκε για έναν χρόνο στην μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών του νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού, για δύο χρόνια σε κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης έως το 2000 και έκτοτε εργάζεται στο ιατρείο.

Σταματία Μπαντή
Γεννημένη στην Αθήνα, αποφοίτησε από το τμήμα μαιευτικής των ΤΕΙ Αθηνών. Εργάστηκε ως μαία στην αίθουσα τοκετων του Chelsea Westminster Hospital στο Λονδίνο εως το 2007 και έκτοτε εργάζεται στο ιατρείο.


Ricarda Dallas
Γεννημένη στη Γερμανία, αποφοίτησε από τη Μαειευτική Σχολή Αννόβερου. Εργάστηκε ως μαία στην αίθουσα τοκετών του Babyfriendly Hospital του Αννόβερου εως το 2002 και έκτοτε εργάζεται στο ιατρείο.

Γεωργία Πλακιά
Υπεύθυνη γραμματείας του ιατρείου από το 1996.

ΔΕΙΚΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΣΩΜΑΤΟΣ (BMI)

HEIGHT

WEIGHT

Δεν ξεχνώ

Οι απαραίτητες εξετάσεις που οφείλει να κάνει μια γυναίκα ετησίως.

  • Τεστ ΠΑΠ
  • Μαστογραφία
  • Υπέρηχος Μαστού
  • Διακολπικό υπερηχογράφημα
  • Εξέταση θυρεοειδούς
  • Εξέταση αίματος

Women's Care

Το γυναικολογικό ιατρείο Women's Care ( πρώην Group- Practice) δημιουργήθηκε το 1997, αρχικά από τον Στέλιο Γρηγοράκη και τη Sabine Wünschmann

Επικοινωνία

Για πληροφορίες ή ραντεβού
επικοινωνήστε μαζί μας:
Σώρου 3-5 (έναντι Μεγάρου ΟΤΕ)
Τ.Κ. 15125 Μαρούσι, Αττική
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ: 210 6777747