Επιλογή Γλώσσας:

Institute of Life: Περήφανοι συνιδρυτές ενός από τα μεγαλύτερα Κέντρα Εξωσωματικής της Ευρώπης

Τον Σεπτέμβριο ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κέντρο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life (IOLIFE) στο ισόγειο του ΙΑΣΩ. Πρόκειται για το πιο προηγμένο κέντρο εξωσωματικής στην Ελλάδα και ένα από τα πιο σύγχρονα στην Ευρώπη. Σκοπός του είναι να προσφέρει σε υπογόνιμα ζευγάρια την ευκαιρία να γίνουν γονείς, τηρώντας πιο αυστηρούς κανόνες ποιότητας μέσα από υψηλά πρότυπα ασφάλειας.

Άνετοι χώροι 1000 m3, μοντέρνες εγκαταστάσεις, τεχνολογία αιχμής και ένα καινοτόμο σύστημα παρακoλούθησης της ποιότητας του αέρα το οποίο εξασφαλίζει άριστες εργαστηριακές συνθήκες, κάνουν το Institute of Life στο ΙΑΣΩ μία μονάδα πρότυπο. Ενώ, την πραγματική διαφορά έρχεται να κάνει το σύστημα RI Witness, ένα σύστημα διαχείρισης το οποίο διασφαλίζει την αξιοπιστία ολόκληρης της διαδικασίας στην εξωσωματική θεραπεία, προσφέροντας έτσι στο ζευγάρι τη σιγουριά που χρειάζεται.

Στο Institute of Life έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν τους κορυφαίους επιστήμονες στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και να συγκροτήσουν μία διεπιστημονική ομάδα ικανή να ανταπεξέλθει ακόμα και στα πιο δύσκολα περιστατικά. Μέλη της είναι οι σπουδαίοι εμβρυολόγοι Έρως Νικητός και Κρίστυ Αγαπητού, αλλά και ο Στέλιος Γρηγοράκης, γυναικολόγος με εξαιρετικά υψηλό ποσοστό επιτυχίας στις θεραπείες εξωσωματικής και ιδιοκτήτης του Women’s Care.

Πολύ σημαντική επίσης είναι και η συνεργασία της νέας μονάδας του ΙΑΣΩ με το IVI (Institud Valenciano de Infertilidad), τον μεγαλύτερο Όμιλο Κλινικών Εξωσωματικής Γονιμοποίησης σε παγκόσμιο επίπεδο. Περισσότερες πληροφορίες θα μπορείτε να βρείτε σύντομα στο iolife.eu , τον επίσημο ιστότοπο του Institute of Life.

Women's Care

Το γυναικολογικό ιατρείο Women's Care ( πρώην Group- Practice) δημιουργήθηκε το 1997, αρχικά από τον Στέλιο Γρηγοράκη και τη Sabine Wünschmann

Επικοινωνία

Για πληροφορίες ή ραντεβού
επικοινωνήστε μαζί μας:
Σώρου 3-5 (έναντι Μεγάρου ΟΤΕ)
Τ.Κ. 15125 Μαρούσι, Αττική
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ: 210 6777747