Επιλογή Γλώσσας:

Ετήσια γυναικολογική εξέταση

Η κάθε γυναίκα πρέπει να φροντίζει, τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο να παρακολουθείται γυναικολογικά, τόσο για το ετήσιο τεστ Παπανικολάου όσο και για μία πιο εκτεταμένη γυναικολογική εκτίμηση.

Η καθιέρωση μιας τέτοιας επίσκεψης στον γυναικολόγο, επιτρέπει στον γιατρό την καταγραφή ενός πλήρους γυναικολογικού ιστορικού, ώστε σε τυχόν επείγουσες ενοχλήσεις ή προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν, να εξασφαλίζεται η αντίστοιχη αμεσότητα και αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπισή τους.

Η γυναικολογική αυτή εκτίμηση αποτελείται από:
1. Λήψη πλήρους ιστορικού
2. Ψηλάφηση θυρεοειδούς
3. Ψηλάφηση μαστών
4. Ψηλάφηση κοιλιάς
5. Λήψη τεστ Παπανικολάου
6. Διακολπικό Υπερηχογράφημα

Όλα τα αρχεία των αποτελεσμάτων της γυναικολογικής εξέτασης, συμπεριλαμβανομένων και των φωτογραφιών των υπερηχογραφημάτων, καταχωρούνται σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται ταχύτητα στην αναδρομή του εκάστοτε ιατρικού ιστορικού.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων, αποστέλλονται ταχυδρομικώς ή ηλεκτρονικώς εφόσον ζητηθεί, ενώ προκειμένου να μην αμεληθεί η εξέταση, ειδοποιείστε εγκαίρως για το ετήσιο ραντεβού με το γυναικολόγο σας.

Σε περίπτωση παθολογικού αποτελέσματος προηγείται σχετική επικοινωνία του θεράποντος γιατρού με την ασθενή.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ;

Ημερομηνία της τελευταίας περιόδου σας:
Μήνας:
Ημέρα:
Έτος:

ΔΕΙΚΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΣΩΜΑΤΟΣ (BMI)

HEIGHT

WEIGHT

Δεν ξεχνώ

Οι απαραίτητες εξετάσεις που οφείλει να κάνει μια γυναίκα ετησίως.

  • Τεστ ΠΑΠ
  • Μαστογραφία
  • Υπέρηχος Μαστού
  • Διακολπικό υπερηχογράφημα
  • Εξέταση θυρεοειδούς
  • Εξέταση αίματος

Women's Care

Το γυναικολογικό ιατρείο Women's Care ( πρώην Group- Practice) δημιουργήθηκε το 1997, αρχικά από τον Στέλιο Γρηγοράκη και τη Sabine Wünschmann

Επικοινωνία

Για πληροφορίες ή ραντεβού
επικοινωνήστε μαζί μας:
Σώρου 3-5 (έναντι Μεγάρου ΟΤΕ)
Τ.Κ. 15125 Μαρούσι, Αττική
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ: 210 6777747