Επιλογή Γλώσσας:

Ευχαριστήρια επιστολή

images-2

Προς τη διεύθυνση και το προσωπικό του ΛΗΤΩ

Στις 8/2/2012 υποβλήθηκα στο νοσοκομείο σας σε υφολική υστερεκτομή, από τη γιατρό Sabine Wünschmann.
Έκανα εισαγωγή στις 8.30, υποβλήθηκα στον προεγχειρητικό έλεγχο, εγχειρίστηκα περίπου στις 13.00 και πήρα εξιτήριο το πρωί της επόμενης μέρας.
Αισθάνομαι υποχρεωμένη να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά, και γραπτώς, όλο το προσωπικό του νοσοκομείου σας, για την άψογη επαγγελματική και ανθρώπινη συμπεριφορά του.
Η "πλούσια" εμπειρία μου στο παρελθόν σε νοσοκομεία (δημόσια και ιδιωτικά), ως ασθενής αλλά και ως συνοδός ασθενούς, μου επιτρέπει να έχω ένα μέτρο σύγκρισης ικανό να με κάνει να θέλω να πω αυτό το μεγάλο ευχαριστώ για το αυτονόητο: το σεβασμό στον ασθενή και τον ευδιάθετο επαγγελματισμό των απασχολούμενων σε έναν τόσο ευαίσθητο χώρο.
Από το προσωπικό του γραφείου υποδοχής, των εξετάσεων, του χειρουργείου και του ορόφου δεν έχω να θυμηθώ κάτι δυσάρεστο, ενοχλητικό ή μεμπτό -το εντελώς αντίθετο. Και, εξυπακούεται πως κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας ψυχικής και σωματικής διαδικασίας, η διάθεσή μου δεν ήταν στις καλύτερες στιγμές της..
Για τη γιατρό μου, φυσικά, δεν έχω να πω παρά τα καλύτερα (και εκ της μετεγχειρητικής μου πορείας ορμώμενη), αλλά η επιλογή της δεν υπήρξε από μέρους μου τυχαία -απλά επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο την επιλογή μου αυτή.
Εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο όλων σας, ιδιαίτερα στις δύσκολες αυτές εποχές που ζούμε.
Αχρείαστοι να είστε, μα αν κάποτε σας ξαναχρειαστώ, θα επιθυμούσα να σας βρω όλους εκεί...και όπως σας άφησα!

Με εκτίμηση,
Τίνα K.

Δεν ξεχνώ

Οι απαραίτητες εξετάσεις που οφείλει να κάνει μια γυναίκα ετησίως.

  • Τεστ ΠΑΠ
  • Μαστογραφία
  • Υπέρηχος Μαστού
  • Διακολπικό υπερηχογράφημα
  • Εξέταση θυρεοειδούς
  • Εξέταση αίματος

Women's Care

Το γυναικολογικό ιατρείο Women's Care ( πρώην Group- Practice) δημιουργήθηκε το 1997, αρχικά από τον Στέλιο Γρηγοράκη και τη Sabine Wünschmann

Επικοινωνία

Για πληροφορίες ή ραντεβού
επικοινωνήστε μαζί μας:
Σώρου 3-5 (έναντι Μεγάρου ΟΤΕ)
Τ.Κ. 15125 Μαρούσι, Αττική
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ: 210 6777747